Sweden

Lediga tjänster i Sverige

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Om du vill tillhöra ett expansivt och världsledande företag då ska du söka jobb hos oss! Även om det skulle vara så att vi inte har några lediga tjänster just nu så tar vi gärna emot spontanansökningar. 

Ta chansen. Bli en världsmästare.

Lediga tjänster 2

Global trainee

Skellefteå, Sverige, ansök senast 28 februari 2020

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa genom att delta i vårt globala traineeprogram. Alimak finns representerat över hela världen och har bland annat två produktionsenheter, Skellefteå i Sverige och Changshu i Kina. Traineeprogrammet för 2020/2021 har fokus på vår verksamhet i Skellefteå. Vi letar efter en trainee som kommer att tillbringa totalt 16 månader i Sverige och Kina med att driva projekt, delta i konstruktions/utvecklingsprojekt, processutveckling, kartläggningar och lösa operativa problem. Du kommer vara på olika avdelningar som bland annat produktion, kvalitet, inköp, konstruktion- och utveckling, marknad samt ekonomi.

El-/Automationsingenjör

Skellefteå, Sverige, ansök senast 19 maj 2019

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en ambitiös och driven elkonstruktör som vill vara en del i vår framgång.

Lediga tjänster i Sverige

Vårt löfte

Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder oavsett deras storlek eller geografiska plats.