Sweden

Alimak Hek lanserar en ny bygghiss för den europeiska marknaden

2015-02-19

Skellefteå, Sverige – Strax före jul lanserade Alimak Hek sin nya bygghiss modell ALIMAK SCANDO 65/32 i Skandinavien. Nu påbörjar vi introduktionen på övriga europeiska marknader.

Alimak Hek lanserar en ny bygghiss för den europeiska marknaden

Vi stärker vår position ytterligare genom att vi kompletterar vår produktportfölj med en bygghiss i en basmodell, till skillnad från våra andra hissar som är uppbyggda som ett flexibelt modulärt system. Det innebär att både befintliga och nya kunder kan få en hiss med erkänd Alimak Hek-kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.  

Vi är övertygade om att det här ska bli en hit på marknaden, särskilt för de kunder som efterfrågar en funktion ”rakt-upp-och-ner” utan behov av speciallösningar. Det gäller till exempel stora delar av hyresmarknaden och byggindustrin.

Hissen har varit tillgänglig för beställning för Skandinaviska kunder sedan lanseringen på Alimak Hek i Skellefteå veckan före jul. Till följd av den lyckade introduktionen följer nu lanseringen för övriga europeiska kunder och hissen blir därmed tillgänglig för beställning i hela Europa.