Sweden

Alimak Hek lanserar en ny bygghiss i Storbritannien

2015-01-29

Strax före jul lanserade Alimak Hek sin nya bygghiss modell ALIMAK SCANDO 65/32 i Skandinavien. Nu påbörjar vi introduktionen i Storbritannien.

Alimak Hek lanserar en ny bygghiss i Storbritannien

Vi stärker vår position ytterligare genom att vi kompletterar vår produktportfölj med en bygghiss i en basmodell, till skillnad från våra andra hissar som är uppbyggda som ett flexibelt modulärt system. Det innebär att både befintliga och nya kunder kan få en hiss med erkänd Alimak Hek-kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.  

Vi är övertygade om att det här ska bli en hit på marknaden, särskilt för de kunder som efterfrågar en funktion ”rakt-upp-och-ner” utan behov av speciallösningar. Det gäller till exempel stora delar av hyresmarknaden och byggindustrin.

Hissen har varit tillgänglig för beställning för Skandinaviska kunder sedan lanseringen på Alimak Hek i Skellefteå veckan före jul. Till följd av den lyckade introduktionen följer nu lanseringen för kunder i Storbritannien och hissen blir därmed tillgänglig för beställning direkt i samband med detta.