Sweden

Besök Alimak Hek på Bauma China-mässan

2016-09-23

Bauma China går av stapeln den 22-25 november 2016 i Shanghai, Kina. Bauma China är den största och kanske mest imponerande bäggmässan i Asien. Du hittar vår mässmonter i utomhusområdet, nära entré nr 1 och hall W2, monternummer A14. Vi ser fram emot ditt besök och visar gärna våra nya produkter och de fördelar de har att erbjuda.

Besök Alimak Hek på Bauma China-mässan. Välkommen till monter A.14!
Besök Alimak Hek på Bauma China-mässan. Välkommen till monter A.14!

Alimak Heks senaste arbetsplattformar, bygghissar och kranförarhissar erbjuder enkel installation och hög driftsäkerhet till mycket konkurrenskraftiga priser. Dessa nya modeller representerar nästa steg i utveckling av Alimak Heks produktportfölj som lever upp till företagets engagemang för kvalitet, produktivitet och säkerhet.

Effektivare byggande

De senaste bygghissarna ALIMAK SC 65/32 & 45/30 erbjuder effektiva vertikala transporter av material och personal även vid de mest utmanande byggprojekten. På Bauma China kommer vi att visa 2016-års modeller som har uppgraderats och förbättrats på en rad punkter.

Effektivare för kranföraren

Den nya kranförarhissen ALIMAK TCL maximerar krananvändning genom tillförlitlig och smidig tillgång till kranhytten. Hissen är speciellt utvecklad för enkelt montage och passar de flesta tornkranar på marknaden.

Effektivare fasadarbete

De nya arbetsplattformarna HEK MC 650 & HEK MC 450 erbjuder hög prestanda, kvalitet och effektivitet vid alla typer av fasadarbeten. Alimak Hek kommer att visa den mindre modellen på mässan.

I vår monter, kommer vi även att ställa ut en transportplattform samt en ny servicehiss, som har utvecklats för permanent installation inom industriella applikationer såsom kraftgenerering.

Välkommen!

Bauma China 2016
Datum: 22-25 November, 2016
Plats: Shanghai, China
Monternr.: A.14
Mässans hemsida: www.bauma-china.com